DŮLEŽITÉ - Vážení zákazníci. Vzhledem k rostoucí inflaci a zvyšujícím se cenám kávy a ostatních spotřebních materiálů jsme bohužel byli nuceni upravit cenu naší kávy. Děkujeme za pochopení.

TIPY - jak na naší kávu

Jak kávu skladovat? 

 

Kávu skladujte nejlépe na temném, suchém místě s vyrovnanou teplotou a snažte se nenechávat kávová zrnka příliš dlouho na vzduchu a na světle. Vždy dbejte na správně uzavřený sáček.

 

TIP: před každým zavřením sáčku vyfoukněte co nejvíce vzduchu z obalu. Minimalizujete tak vniknutí vzduchu do obalu a prodloužíte čerstvost a životnost kávy.

 

Kdy pít?

 

Kávu můžete začít pít ihned po obdržení, avšak doporučujeme nejdříve po třech dnech od upražení (uvedeno na obalu), kdy se kávové aroma vyrovná a káva si tzv. "sedne". 

 

TIP: doporučujeme zpracovat kávu do dvou měsíců od upražení. Jedině tak si budete moci vychutnat její čerstvost v každém šálku.

 

Příprava kávy a teplota vody?

 

Kávová zrnka namelte až v momentě, kdy jste připraveni si dělat kávu, zajistíte si tak tu nejlepší čerstvost. Teplota vody by se měla pohybovat okolo 90°C, v toleranci +- 5°C. Vroucí voda je nežádoucí a může výsledek znehodnotit. 

TIP: jak poznáte že je káva čerstvá? ..po jejím zalití Vám v šálku vytvoří hustou a déle trvající pěnu. Káva totiž ze svých pórů po zalití uvolní CO2 zbylé po pražení.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení